Cea de-a II editie a Scolii de toamna "Eruditio" , isi va deschide portile in perioada 28 septembrie-3 octombrie. Locatia de anul acesta va fi judetul Bistrita Nasaud, Arcalia.
    Scoala de toamna reprezinta o oportunitate buna pentru tinerii studenti de a se pregati intr-un cadru non-formal si de a-si dezvolta abilitatile practice , care le ofera pregatirea necesara pentru a iesi ulterior pe piata muncii.
    Acest eveniment ofera sansa atat unei dezvoltari personale , cat si profesionale , motiv pentru care abordarea temelor vânzări şi marketing , comunicare interpersonala si organizationala , persuasiune şi influenţare, tehnici de PR spijina aprofundarea cunostintelor deja dobandite si determina insusirea de informatii noi.
    Programul se va desfasura pe parcursul a 6 zile, in care studentii vor avea parte atat de workshop-uri cat si de activitati outdoor, in urma carora vor capata experiente noi si vor dobandi la sfarsitul acestora, cunostinte declarative si proceduale in domenii precum:
    a. Comunicare interpersonala si organizationala: comunicarea ca proces si relatie , blocaje in comunicare ,

tipuri de atitudini in procesul comunicarii: tipul pasiv, tipul agresiv, tipul pasiv-agresiv, tipul asertiv; co-responsabilitatea in relatiile de comunicare feedback; comunicare organizationala: comunicare interna, comunicare externa, gestionarea crizelor.

    b. Vanzari si marketing : tehnici şi strategii de vânzare, crearea unei oferte competitive, stabilirea unei relaţii pe termen lung cu partenerii, stabilirea şi accentuarea punctelor forte a produsului, promovarea, crearea brandului, beneficiile planificării, analiză de piaţă, dezvoltarea strategiei de piaţă.

    c. Persuasiune si influentare : legile persuasiunii; discurs public; influenţare şi evitarea influenţării; delegarea competenţelor; decizia- tipuri de decizii; dezvoltarea competenţelor manageriale.
    d. Tactici de PR : campanii publicitare PR cu resurse limitate; planificarea şi evaluarea activităţilor de comunicare, organizarea de evenimente, responsabilitate sociala , relaţii cu mass-media.
    Taxa de participare este de  150 de lei, iar inscrierile se vor face completand formularul aici pana la data de 25.09.2010.
    Nu-ti fa griji pentru locul in care vei dormi si ce vei manca , de asta ne ocupam noi !
    Si inca ceva... Pe langa workshopuri de calitate, activitati outdoor nebunesti, traineri competenti, distractie maxima la Castelul Arcalia.
    Va garantam o experienta de neuitat, noi prietenii si multe surprize pe parcursul celor 6 zile de "studiu intens" !!!

Sincronizeaza-te
cu evolutia,
construieste
urmatorul nivel!!!

Contact

Coordonator Proiect:

Irina Maria Enea
e-mail: me.irinuca@gmail.com
telefon: 0742867206

Organizator:

Mihaela Ciconi
e-mail: mihaelaciconi@gmail.com
telefon: 0753384197

Related Posts